Revolution Slider Error: Slider with alias innovaatio not found.

Maybe you mean: 'home' or 'niemenalue' or 'radanvarsi' or 'niemi' or 'yritysalue' or 'etusivu' or 'menestyjat'
< VAHVAT VERKOSTOT < CLEANTECH < MUOTOILU

Uudistuvaa teollisuutta

Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän vahvuus on luonteva ja läheinen yhteys alueen yritysten, julkisen sektorin ja alueella toimivien korkeakoulujen kesken. Yksi menestystekijämme on se, että myös sen perinteisillä aloilla on uudistumishalua ja -kykyä; alueen yritykset seuraavat globaaleja trendejä, luovat uutta liiketoimintaa ja hyödyntävät yritystoiminnan kehittämisessä alueen vahvuuksia, cleantech- ja muotoiluosaamista.

TARPEISTA LÄHTEVÄ TUOTEKEHITYKSEN JA INNOVAATIOIDEN TEKEMISEN TAPA

SUOMEN KORKEIN T&K-TUOTTAVUUS

Innovaatiotoiminta

Käytäntölähtöisiä innovaatioita

Lahden kaupunkiseutu on edelläkävijä käytäntölähtöisen innovaatiomallin kehittäjänä ja soveltajana. Sille on ominaista käytännöstä lähtevä innovoinnin ja tuotekehityksen tapa, ideoiden nopea testaaminen, soveltaminen ja kaupallistaminen. T&k-toiminnan tuottavuudessa – alueella syntyneiden innovaatioiden määrä verrattuna t&k-menoihin – Lahti on Suomen suurten kaupunkiseutujen kärkeä.

Innoklubi >

Huippuluokan innovaatiotutkimusta

Lahdessa toimii yksi Euroopan johtavista innovaatioympäristöjen tutkimusryhmistä, Lappeenrannan teknillisen yliopiston Lahti School of Innovation. Se on ollut vahvasti mukana edistämässä alueen yritysten innovaatiotoimintaa ja kehittämässä uudenlaisia käytännön työkaluja sen tueksi. Alueen yritykset ovat tuloksellisesti hyödyntäneet näitä työkaluja muun muassa tuotekehitystoimintansa tehostamiseen ja sisäisen innovaatioprosessinsa parantamiseen.

Lahti School of Innovation >

MARI SILVENNOINEN

1.8.2015 asti Silvennoisen sijaisena
ISTO VANHAMÄKI
isto.vanhamaki@ladec.fi

KYSY LISÄÄ

Käytäntölähtöistä innovaatiotoimintaa

Ota yhteyttä, pistetään ideat rohkeasti käytäntöön!

Show Buttons
Hide Buttons