ME AUTAMME YRITYKSIÄ SIJOITTUMAAN LAHDEN SEUDULLE

Tarjoamme kattavat sijoittumispalvelut Lahden seudusta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa – ulottuen toimitilojen ja tonttien etsimisestä rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen ja henkilökunnan rekrytointiin sekä muihin sijaintipaikan valintaan vaikuttaviin tekijöihin.

  • Vapaiden toimitilojen ja yritystonttien kartoitus
  • Rahoitusmahdollisuuksien kartoitus, investoinnit ja kehittäminen
  • Alihankinta- ja yhteistyöverkostojen kartoittaminen ja kokoaminen
  • Henkilökunnan rekrytoinnissa ja koulutuksessa tukeminen, mm. yhteistyössä TE-toimiston kanssa

LADEC Oy – Kestävän kehityksen vauhdittaja

Lahden seudun vetovoimaisuutta, yritystoiminnan uudistamista ja kasvua edistävä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy tarjoaa yrityksille monipuolisia liiketoiminnan kehittämispalveluita, jotka kattavat yrityksen elinkaaren eri vaiheet. Osaamiskärkiämme ovat ympäristöteknologia ja muotoilu.

Ladec_Boostedby_SV

MITEN VOIMME AUTTAA?

SARI KESÄNIEMI

asiakkuuspäällikkö
puh +358 50 383 8328
sari.kesaniemi(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

MARIAN VAINIOMÄKI

asiakkuuspäällikkö
puh +358 40 505 7775
marian.vainiomaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

TOMI TURA

johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Lahti

July 2010; Lahti

Lahdessa on suuren kaupungin palvelut maan kauneimmissa kehyksissä. Puhtaat järvet, vehreä harjuluonto, viihtyisät ja tilavat asuinalueet, modernit kauppapalvelut, hyvin hoidetut liikuntapaikat sekä vireä kulttuuri- ja harrastustarjonta tekevät Lahdesta koko seudun aktiivisen ja kehittyvän keskuksen.

LAHTI.FI

Hollola

1192-hollola_kukkila_kulonp20100714m

Hollola on yksi Suomen suurimpia ja vireimpiä maalaiskuntia ja se tunnetaan hallinnollisena alueena jo 1200-luvulta. Siellä kohtaavat nykyaika ja pitkät perinteet. Lahden kupeessa sijaitsevassa Hollolassa on reilut 22 000 asukasta.

HOLLOLA.FI

Nastola

1211-_PDV2901-2

Nastola on 15 000 asukkaan kunta, jossa kaunis luonto ja asutus muodostavat sopusointuisen kokonaisuuden. Tunnusomaista Nastolalle ovat Salpausselän harju, metsät ja monet järvet.

NASTOLA.FI

Orimattila

1207-orimattila20100806018

Orimattila on lähes 16 300 asukkaan mukava maaseutukaupunki Päijät-Hämeen eteläreunalla. Pääkaupunkiseudulle on vajaan tunnin ajomatka.

ORIMATTILA.FI

MATKAILU JA ASUMINEN LAHDEN SEUDULLA

Lahden seutu on metropolialueen hyvinvointivyöhyke ja ulkoilmaelämän keskus. Mielenkiintoiseksi Lahden seudun tekee se, että voit viettää urbaania kaupunkielämää tai asua idyllisessä kirkonkylässä tai maaseudulla vain vartin ajomatkan päässä kaupungista. Asuntojen keskihinnat ovat keskimärin puolet edullisempia kuin pääkaupunkiseudulla. Helsingin laitakaupungilla sijaitsevan kerrostalokaksion hinnalla saat Lahden seudulta tilavan omakotitalon omine ryytimaineen.

Lue lisää matkailusta ja asumisesta Lahden seudulla:

www.lahtiregion.fi >

 

2921-Lahti_Region_Winter_2

 

4 HYVÄÄ SYYTÄ SIJOITTUA LAHDEN SEUDULLE

1_ylivoimainen_sijainti
2_tehokas_ymparisto

3_menestyvat_yritykset

4_kasvava_kehittyva

Show Buttons
Hide Buttons