title
 

MEILLE SIJAINTI ON KILPAILUETU

Lahden seutu on Suomen risteyskohta, jossa liikenne ja tavara kohtaavat. Erinomainen sijainti Helsingin metropolialueella, radan varrella ja valtateiden risteyksessä takaa yrityksille sujuvat kuljetusyhteydet Suomeen ja Eurooppaan sekä laajemmin kansainvälisille markkinoille.

LAHTI-HELSINKI
100KM
JUNA48MIN

LAHTI
50MIN
LENTOKENTTÄ

LAHTI
2H45MIN
PIETARI

LAHTI
99KM
VUOSAAREN SATAMA

Helsinki-Vantaan lentokenttä on paremmin tavoitettavissa Lahdesta kuin pääkaupunkiseudun ruuhkien keskeltä. Venäjän markkinat ovat noin 2,5 tunnin junayhteyden päässä ja Vuosaaren satamaan on nopea moottoritie- ja raideyhteys. 150 kilometrin säteellä on 80 % Suomen markkinoista ja koko Suomi on tavoitettavissa yhden vuorokauden sisällä.

Ruuhkattomat yhteydet sekä monipuolinen toimitila- ja yritysaluetarjonta mahdollistavat loistavat puitteet logistiikan ammattilaisille. Elinvoimainen alue, hyvät palvelut sekä logistisesti keskeinen asema tukevat myös kaikkien muiden alojen yrityksen kilpailukykyä.

Avaa kokosivun kartta tästä.

Logistiikan ylivoimaa

Toimiva logistiikka on myös muutakin kuin joustavia ja nopeita yhteyksiä. Se on myös varastointia, lajittelua, tuotteiden viimeistelyä ja erikoistumista. Alueelta löytyy erityisesti kuljetukseen ja huolintaan erikoistuneita yrityksiä sekä muoti- ja huonekalulogistiikan osaajia, erikoistumista raskaan raudan kuljetuksiin sekä useita keskusvarastoja, kuten auton renkaiden varastointiin ja jakeluun keskittyneen Bridgestonen Suomen keskusvarasto.

Tutustu Lahden seudun merkittävimpiin logistiikan alan yritysalueisiin.

TUTUSTU

Lahti, Renkomäki

Haluatko kuulla lisää sijainnista kilpailukyvyn tehostajana? Kysy rohkeasti!

Sari Kesäniemi

asiakkuuspäällikkö
puh +358 50 383 8328
sari.kesaniemi(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Tomi Tura

johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Marian Vainiomäki

asiakkuuspäällikkö
puh +358 40 505 7775
marian.vainiomaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Show Buttons
Hide Buttons