Kukonkoivu

Category: Kukonkoivu, Hollola
 

About

< TAKAISIN YRITYSALUEET -SIVULLE

VIREÄ JA KASVAVA YRITYSALUE

Hollolassa, Salpakankaan kuntakeskuksen länsipuolella sijaitseva Kukonkoivun yritysalue on kasvanut viime vuosina nopeasti ja jatkaa kasvuaan teollisuuden ja maaliikennetoimintojen vireäksi keskittymäksi. Valmis kaava mahdollistaa nopeasti käyttöönotettavat, tilavat tontit. Rakentamisen voi aloittaa vaikka heti.

Kukonkoivu sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Lahti on vain kymmenen kilometrin päässä sekä pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle ajaa reilussa tunnissa. Riihimäelle ja Hämeenlinnaan pääsee jopa alle tunnissa. Suunnitteilla oleva Lahden eteläinen ohitie parantaa toteutuessan yhteyksiä Kukonkoivuun.

Juuri hyvät liikenneyhteydet ja keskeinen sijainti ovat tärkeimmät tekijät, joiden perusteella Speed-yhtiöt valitsi maaliikennekeskuksen sijoituspaikakseen Kukonkoivun. Myös Suomen Kaukokiito Oy on ostanut alueelta reilun viiden hehtaarin kokoisen tontin terminaali- ja toimistotiloja varten. Muita Kukonkoivun yrityksiä ovat Ruskon Betoni Oy, Rakennusbetoni ja Elementti Oy sekä Pielisen Betoni Oy.

Alueen energiamuotona on maakaasu. Kukonkoivun maaperä on rakentamiselle suotuisaa, kantavaa sora-aluetta pohjavesialueella. Sijainnin ja tilavien tonttien lisäksi asettumista alueelle helpottavat valmis kunnallistekniikka sekä erityisesti edulliset tuotantotekijäkustannukset.

Runsaasti mahdollisuuksia

  • Käyttöönotettavien tonttien pinta-ala on yhteensä n. 176 000 m2 ja
    asema-kaavoitettavien noin 82 500 m2 ja 49 500 m2
  • Kukonkoivun teollisuusalue on kasvanut viime vuosina nopeasti ja jatkaa kasvuaan teollisuuden ja maaliikennetoimintojen vireäksi keskittymäksi
  • Maaperä on kantavaa ja helposti rakennettavaa sora-aluetta
  • Alueella on maakaasu
  • Tilavat tontit mahdollisia
  • PK yrityksille ELY-keskuksen investointituet haettavissa
  • Lataa Hollolan Kukonkoivun yritysalueen TUOTEKORTTI

 

HOLLOLA_ilmakuva_Paassilta_Hopeakallio_Kukonkoivu_yleiskuva_2014

 

Kukonkoivu

Logistinen sijainti

Kantava maaperä

Maakaasu

Kustannustehokas

KYSY LISÄTIETOJA

PEKKA MANTILA

Liiketoimintakehittäjä
puh +358 40 773 3937
pekka.mantila(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

 

4 HYVÄÄ SYYTÄ SIJOITTUA LAHDEN SEUDULLE

1_ylivoimainen_sijainti

2_tehokas_ymparisto

Vahvat verkostot

4_kasvava_kehittyva