About

< TAKAISIN YRITYSALUEET -SIVULLE

KEHITTYVÄ TYÖPAIKKA-ALUE, ERINOMAISET YHTEYDET

Radanvarsi on täydellinen alue sekä kotimaisille että kansainvälisille toimijoille. Tunnelmallinen vanha Asko Oy:n tehdasmiljöö, korkeatasoiset toimistotilat ja erinomaiset liikenneyhteydet tarjoavat huomattavia kilpailuetuja niin pienille kuin suurille yrityksille. Alueella sijaitseva Lahden matkakeskus – rautatieasema ja kaukoliikenteen bussiterminaali – takaa nopeat ja sujuvat yhteydet erityisesti pääkaupunkiseudulle sekä Pietariin. Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat BW Tower -toimistotalo sekä rakenteilla oleva robottiparkki. Runsaat pysäköintitilat ja katetut kulkureitit matkakeskukseen nostavat alueen houkuttelevuutta entisestään.

 

ASKONALUE

Renor Oy:n omistaman Askonalueen entisiin teollisuustiloihin on muodostunut monipuolinen luovien ja tietointensiivisten alojen osaamiskeskittymä. Renor tarjoaa yrityksille monipuolisia toimitiloja, jossa on potentiaalia kasvaa. Liikenteellinen sijainti Lahden keskusta-alueella, rautatieaseman ja kehittyvän Matkakeskuksen vieressä sekä räätälöitävissä olevat omaleimaiset tilat tekevät Askonalueesta ainutlaatuisen.
Yritysten käytössä ovat hyvät ravintolapalvelut, neuvottelu- ja esittelytilat sekä pysäköintialueet. Alueen eri yrityksissä työskentelee päivittäin noin 1800 henkilöä.

  • Toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa 169 000 m2
  • Vuokrausaste 84%
  • Asiakkaita 250 kpl
  • Autopaikkoja 800 kpl
  • Tonttiala 31 ha
  • Käyttämätön rakennusoikeus 250 000 m2

ASKONALUE.FI

 

RADANVARREN LÄNSIPUOLI

Matkakeskuksen välittömään läheisyyteen, nykyisen rautatieaseman länsipuolelle on suunnitteilla uusi hotellikiinteistö, joka laajentaisi myös kansainvälisten asiakkaiden majoitusmahdollisuuksia. 2015 valmistunut kehäratahanke on mahdollistanut siirtymisen Helsinki-Vantaan lentokentältä Lahteen junalla.

Lue Lisää

matkakeskus_länsi

RADANVARREN SUUNNITTELUKILPAILU

Lahden World Design Capital 2012 –suunnittelukilpailussa Radanvarren alueen suunnittelun voitti Vihreä krokotiili –ratkaisu.

  • Suunnittelijana Arkkitehtitoim. Ajak Oy
  • Toimisto- ja liiketilaa 105 000 kem2
  • Palveluihin 22 000 kem2 -> 332 200 kem2
RADANVARREN VIHREÄ KROKOTIILI

LahtiUudistuu -sivuilla esitellään Lahden  keskustan kehittämishankkeita ja muita kaupungin aluekehityshankkeita.  Kyseiset sivut ovat osa Lahden kaupungin viestintää. Hankkeiden edistymistä esittelevästä aineistosta ja sen ylläpidosta vastaa Lahden kaupunki.

LAHTI UUDISTUU
krokotiili

Vihreä krokotiili.

 

Sijainti Lahden keskiössä

Korkeatasoiset tilavaihtoehdot

Vieressä uusi matkakeskus

Hyvät yhteydet kaikkialle

liikeinfo

KYSY LISÄTIETOJA

MIIKA LAAKSO

liiketoimintakehittäjä
puh +358 40 547 7160
miika.laakso@ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

4 HYVÄÄ SYYTÄ SIJOITTUA LAHDEN SEUDULLE

1_ylivoimainen_sijainti

2_tehokas_ymparisto

Vahvat verkostot

4_kasvava_kehittyva