MENESTYSTARINOITA LAHDEN SEUDULTA!

Lahden seutu tarjoaa yrityksille ihanteellisen toimintaympäristön hyvin yhteyksien varrella. Tutustu tarinoihin ja kuuntele mitä sanottavaa yrityksillä on Lahden seudusta toimintaympäristönä.


KIERTOTALOUS & YMPÄRISTÖ

Lahden seudulla on merkittävä ympäristöosaamisen ja -liiketoiminnan keskittymä. Kierrätykseen sekä veden ja maaperän puhdistamiseen liittyvä asiantuntemus on kansainvälisesti tunnettua. Korkeatasoiset oppilaitokset, tutkimusympäristöt ja alan yritykset ovat alan kehittämisen keskiössä.


SIJOITTUMINEN

Uudet yritykset ovat tervetulleita. Vahvat paikalliset yritysverkostot kannustavat menestymään ja uudistumaan. Yritysten ja julkisen sektorin avoimeen ja aktiiviseen yhteistyöhön on helppo tulla mukaan.


LAHDEN SEUTU KASVAA JA UUDISTUU

Lahden seutu on voimakkaasti uudistuva yli 200 000 asukkaan kasvukeskus.
Se tarjoaa ihanteellisen sijainnin yrityksille; 2 tunnin säteellä yli puolet suomalaisista ja 3 tunnin säteellä 10 miljoonaa ihmistä.


Yhteisöllisyys

Bisnes on muutoksessa. Yksin ei pääse pitkälle. Tarvitsemme verkostoja. Lahdessa yhteisöllisyys toimii ja kannustamme toisiamme menestykseen. Jos haluat olla tässä mukana, tule Lahteen. Täällä on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme sijoittuvalle yritykselle.

Sari Kesäniemi

asiakkuuspäällikkö
puh +358 50 383 8328
sari.kesaniemi(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Tomi Tura

johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Marian Vainiomäki

asiakkuuspäällikkö
puh +358 40 505 7775
marian.vainiomaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Show Buttons
Hide Buttons