Bus Burger - ainutlaatuinen ravintolakokemus keskellä metsää

24.01.2018

Nimi ja ikä: Eeva Laajoki, 50 vuotta

Yritys: Bus Burger / Kaapinlähteen Kievari

Slogan: Pala Amerikkaa keskellä ei mitään

 

Vanhalla bensa-asemalla pystyy astumaan ajassa taaksepäin aitoon 50-luvun jenkkitunnelmaan, niin ettei pysty erottamaan, oletko *"Losissa vai Lahessa". Bus Burger on ravintola, jonka keltaiset koulubussit ja herkulliset hampurilaiset niittävät mainetta ympäri Suomen.

 

Hyvistä raaka-aineista ja intohimolla rakennetusta miljööstä syntyy ainutlaatuinen ravintolakokemus keskelle metsää. Noin 15 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta sijaitsee vanha Teboil, josta on rakentunut oikea jenkkityylinen diner. Bus Burgerissa ruokaan panostetaan yhtä paljon, kuin sisustukseen.

 

Keltaiset, amerikalaiset koulubussit, Cadillac sekä katolle aseteltu vanha Dodge tuotiin Lahteen New Orleansista. Miljööstä on rakennettu oikea jenkkikulttuurin kehto, joka houkuttaa asiakkaita ympäri Suomea.

 

”Idea dineriin syntyi oikeastaan vahingossa”, yrittäjä Eeva Laajoki kertoo. ”Löysimme vanhan huoltsikan ja näimme siinä heti huikean potentiaalin. Olimmekin heti alusta alkaen niin suosittuja, että bensis jäi meille tilana pieneksi. Laajensimme ravintolaa tuomalla keltaiset koulubussit osaksi tiloja. Lupien saaminen busseille olikin vähän haasteellista, mutta siitä selvittiin”, Eeva naurahtaa. ”Meillä on Bus Burgerin lisäksi ravintola- ja pitopalvelutoimintaa Kaapinlähteen Kievarissa ja italialaistyyppisessä Gelato-jäätelökahvilassa Lahden keskustassa, sekä lisäksi pyöritämme Oilonin henkilöstöravintolaa. Kesäisin pyöritämme Vesijärven rannassa, lahtelaisten rakastamassa Myllysaaren paviljongissa kesäravintolaa, joten kokemusta yrittämisestä ja erityyppisistä ravintoloista on paljon.”

”Rakkaus ruokaan ja sen tekemiseen on ollut aina meillä intohimona. Olemme innovatiivisia eikä meidän mielikuvituksellamme ole rajoja. Tästä on hyvä jatkaa ja meillä onkin isoja suunnitelmia tulevaisuuden varalle."

 

Bussit, Cadillac sekä katolle aseteltu vanha Dodge tuotiin Lahteen New Orleansista. Miljööstä on rakennettu oikea jenkkikulttuurin kehto, joka houkuttaa asiakkaita ympäri Suomea.
 

Bus Burgerissa yhdistyy kokemus amerikkalaisuudesta ja hyvästä ruuasta

”Rakkaus ruokaan ja sen tekemiseen on ollut aina meillä intohimona”, Laajoki kertoo.

Ruoka onkin erityisen hyvää ja siihen panostetaan paljon; tuoreet raaka-aineet, itsetehdyt kastikkeet ja gelato-jäätelöt tekevät ravintolakokemuksesta yhdessä erityisen miljöön kanssa loistavan. Asiakaspalveluun panostetaan myös ja sitä kehitetään jatkuvasti.

 

"Löysimme vanhan huoltsikan ja näimme siinä heti huikean potentiaalin. Olimmekin heti alusta alkaen niin suosittuja, että bensis jäi meille tilana pieneksi. Laajensimme ravintolaa tuomalla keltaiset koulubussit osaksi tiloja."

 

”Nyt suunnittelemme uusien toimipisteiden avaamista ja franchising-ketjun perustamista. Haaveena olisi myös tehdä Bus Burger Tallinnaan”, Laajoki jatkaa. ”Hollolan vuoden yrittäjä 2017 -palkinto ja valinta Lahden Parhaaksi Burgerpaikaksi vuonna 2017 olivat mahtava kiitos työstämme. Olemme innovatiivisia eikä meidän mielikuvituksellamme ole rajoja. Tästä on hyvä jatkaa ja meillä onkin isoja suunnitelmia tulevaisuuden varalle.”

Bus Burger sijaitsee Lahden laitamilla, oikeastaan keskellä metsää. Se tuokin paikkaan absurdiutta ja omintakeisuutta.

”Vaikka Lahdessa on suhteellisen paljon kilpailua ravintola-alalla, meidän konseptimme on silti niin erikoinen, että se erottuu kyllä joukosta. Sijainti on meille juuri oikea ja Lahdessa on hyvä yrittää. Täällä on monipuolinen yhteistyöverkosto ja tekemisen meininki.”

 

Kaapinlähteen Kievari on ravintola- ja pitopalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yrittäjäpariskunta Eeva Laajoen ja Ismo Siitosen yritykseen kuuluvat myös hampurilaisravintola Bus Burger, jäätelökahvila Bus Gelato sekä Myllysaaren paviljongin kesäravintola. Monipuoliset ravintolat ovat tunnettuja ensiluokkaisesta ruuastaan ja mielenkiintoisista sisustuksistaan.

www.busburger.fi | Busburger instassa

 

Kolme hyvää syytä toimia Lahden seudulla?

1. Keskeinen sijainti

2. Monipuolinen yhteistyöverkosto

3. Luonto lähellä kaupunkia

 

Kiinnostuitko Lahden seudusta? Jos haluat lisätietoja Lahden bisnesympäristöstä, klikkaa alla olevasta linkistä eteenpäin. Voit lähestyä meitä missä tahansa asiassa.

 

Jos kiinnostuit Lahden seudusta sijoittumismielessä, tutustu myös Lahti All Inclusive -sijoittumispalveluun! Valjastamme yrityksellenne asiantuntijatiimin, joka selvittää haluamasi asiat. Palvelu on ilmaista eikä sido yritystänne mihinkään.

www.lahtibusinessregion.fi/all-inclusive

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons