#LahtiBusinessRegion

Bis­nes­mah­dol­lisuudet

- Huippusuo­ri­tuksiin Lahden seudulla.

TILAA UUSILLE YRITYKSILLE JA ROHKEILLE IDEOILLE

Lahdessa on Suomen suurista kaupungeista monipuolisen eline­kei­no­rakenne. Alue tarjoaa erinomaiset puitteet kaikelle yritys­toi­minnalle - valmis­tavalle teolli­suudelle, palve­lu­lii­ke­toi­minnalle sekä logistiikan ammat­ti­laisille.

Kattava palve­lu­tarjonta, vahvat yritys­verkostot ja toimivat ekosysteemit luovat hyvän pohjan liike­toiminnan kehittämiselle ja kasvulle.  Kustan­nus­tehokas ympäristö, monipuolinen toimitila- ja yrity­sa­lue­tarjonta sekä keskeinen sijainti pääkaupun­kiseudun läheisyydessä vahvistavat yritysten kilpailukykyä.

Tutustu Lahden seudun bisnes­mah­dol­li­suuksiin ja avain­sek­toreihin.

#

Kiertotalous ja ympäristö

Lue lisää
#

Sähköinen liikenne

Lue lisää
#

Elintarviketeollisuus

Lue lisää
#

Valmistava teollisuus

Lue lisää
#

Logistiikka

Lue lisää
#

Sport & Welltech

Lue lisää
#

Muotoilu

Lue lisää
Lahden seudulta on hyvä pon­nistaa

Lahden seutu tarjoaa energisen ja areenan bisnekselle sekä asumiseen ja vapaa-aikaan. Ylivoimainen sijainti, nopeat yhteydet kansainvälisille markkinoille sekä monipuoliset palvelut auttavat yrityksenne uusiin huippusuorituksiin.

Tutustu All Inclusive -sijoittumispalveluun

Lahti Business Region

Suomen suurista kaupungeista monipuolisin elinkei­no­rakenne

Vivamus placerat lacus vel vehicula scelerisque, dui enim adipiscing lacus sit amet sagittis, libero enim vitae mi. In neque magna posuere, euismod ac tincidunt tempor est. Ut suscipit nisi eu purus. Proin ut pede mauris eget ipsum. Integer vel quam nunc commodo consequat. Integer ac eros eu tellus dignissim viverra.

Valmistavan teollisuuden huippualue

Teollisuuden liikevaihto on noin 3,9  miljardia euroa. Teollisuuden jälkeen liike­vaih­doltaan suurimmat alat ovat kauppa (3,1 mrd €)  ja raken­taminen (2,9 mrd. €).

Suurin teolli­suudenala on mekat­roniikka. Muita merkittäviä aloja ovat elintarvike-, muovi- ja huone­ka­lu­teollisuus. 

Perhey­ritykset merkittäviä työllistäjiä

Päijät-Häme tunnetaan isoista yrityksistä, myös siitä, että monet isoista työnantajista Lahden seudulla ovat perhey­rityksiä. Perheyrittäjyys kattaa kaikki toimialat ja yritysten kokoluokat, ja on  selkeästi yleisempää kuin muualla Suomessa.

 

13 500 yritystä ja 49 000 työntekijää

Päijät-Hämeen yrityksissä työskenteli 49000 henkilöä vuonna 2019, mikä on runsaat 10 000 henkilöä enemmän kuin naapu­ri­maa­kunnissa, Kanta-Hämeessä ja Kymen­laaksossa.

Lahdessa ja sen lähikunnissa Asikkalassa, Hollolassa ja Orimat­tilassa sijaitsee yli 10 200 yritystä.

Sijoit­tu­mis­tiimi palve­luk­ses­sanne!

Ota yhteyttä
close