title
 

HYVINVOINNISTA KASVAVAA BISNESTÄ

Hyvinvoinnin ympärille kasvanut liiketoiminta on globaalisti yksi voimakkaimmin kasvavia toimialoja. Lahden seudulta löytyy useita menestystarinoita, joilla ylläpidetään ja parannetaan ihmisen toimintakykyä, terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua.
Lahden seudulla on helppoa kehittää tulevaisuuden liikkumiseen, hyvinvointiin ja terveysteknologiaan liittyvistä ideoista kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa. Tavoitteenamme on luoda Lahden seudusta Pohjoismaiden johtava terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä.

TALVIURHEILUOSAAMISTA VIENTIIN

Lahden satavuotinen historia yhtenä maailman tunnetuimpana talviurheilukaupunkina luo mahdollisuudet kasvavaan talviosaamisen vientiin. Lahden seutu tarjoaa laajan osaamispohjan valmennuksen- ja koulutuksen sekä väline- ja urheiluteknologian valmistuksen osalta kansainvälisille markkinoille.

Hyvinvointialan tarinat ja toimijat muodostavat uuden Welltech Lahti-kokonaisuuden, joka auttaa mm. kehittämään ja kaupallistamaan talviurheiluun liittyviä ratkaisuja. Suomalaista osaamista arvostetaan ja se on tae laadusta globaaleilla liikunnan ja urheilun markkinoilla.

MM-kisat

HYVINVOINTIA TUOTTEINA JA PALVELUINA

Lahden alueelle on kehittynyt vahva hyvinvointia edistävien yritysten yhteistyöverkosto, joka tukee seudun elinkeinoelämän kehitystä ja uusia innovaatioita. Alueen lukuisat hyvinvointialan yritykset, yhteisöt ja tutkimusorganisaatiot edistävät alan kehitystä ja kotimaisen osaamisen vientiä kansainvälisissä verkostoissa.

Röntgen

Welltech FIND

LIIKETTÄ IHMISIIN, VIREYTTÄ YHTEISÖIHIN!

Welltech Find toimijahaun avulla pääset tutustumaan tarkemmin alan kärkiosaajiin.

Haluatko lisätietoa hyvinvointi- ja liikuntaosaamisesta Lahden seudulla? Me autamme mielellämme.

Isto Vanhamäki

Kehityspäällikkö, Hyvinvointi ja liikunta
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Sari Kesäniemi

asiakkuuspäällikkö
puh +358 50 383 8328
sari.kesaniemi(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Tomi Tura

johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Marian Vainiomäki

asiakkuuspäällikkö
puh +358 40 505 7775
marian.vainiomaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Show Buttons
Hide Buttons