title
 

About

< TAKAISIN YRITYSALUEET -SIVULLE

LOGISTIIKAN YKKÖNEN

Kujalan yritysalue on suunnattu erityisesti logistiikka-alan toimijoille. Alueen keskeinen sijainti ja ruuhkaton saavutettavuus tarjoavat logistiikka-alan yrityksille loistavat mahdollisuudet kilpailukyvyn kehittämiseen.

Lahden Kujalan logistiikkakeskus sijaitsee E75:n ja valtatie 12 välittömässä läheisyydessä, josta on erinomaiset yhteydet kaikkialle Suomeen sekä nopeat yhteydet Pietarin seudulle ja kauemmas Venäjälle. Suunnitteilla on myös teollisuusraide alueen rautatieliikenteelle. Lahden ydinkeskustaan matkaa on noin kolme kilometriä.

Yli kolmenkymmenen hehtaarin alueella on tarjolla valmiita tontteja moneen tarpeeseen. Kujalaan ovat tiensä löytäneet Itella, Transpoint (kappaletavaralogistiikka) sekä Vihanneskolmio. Alueen uusin tulokas on Lehtimäen Liikenne, jonka toimitila valmistui vuonna 2014.

Alueen pohjavesivarannot tarjoavat hyvät mahdollisuudet esimerkiksi elintarviketeollisuuden toimijoille. Osaavaa työvoimaa on helposti saatavilla hyvien yhteyksien ansiosta. Samankaltaisten yritysten yhtenäinen toimialue antaa myös erinomaiset mahdollisuudet synergiaetujen hyödyntämiseen.

Kujalan yritysalueella on hyvät maantieyhteydet ja rautatieyhteyden saantimahdollisuus. Tontit sijoittuvat pääosin kovalle kalliopohjalle, soveltuen hyvin erittäin raskaille lattiakuormille. Logistiikkakeskuksen vieressä kulkee toiminnassa oleva maakaasulinja.

TILAA MONEEN TARPEESEEN

  • Kujalan yritysalue sijaitsee eteläisen Suomen väestö- ja liiketoimintakeskuksiin nähden optimaalisella paikalla pohjois-etelä- ja itä-länsi-suuntaisten pääväylien risteyskohdassa.
  • Alueella on toimiva päätieverkko ja saavutettavuus paranee nykyisestä Lahden eteläisen kehätien valmistuessa 2018-2020
  • Saavutettavuus Helsinki 1h, Pirkanmaa 2h, Keski-Suomi 2h
  • Kujalan alueella on lainvoimainen asemakaava
  • Tarjolla kunnallistekniikan piirissä olevia murskepinnalle valmiiksi esirakennettuja tontteja yli 10 ha pinta-alaan saakka
  • Toteutettavissa  esim. 2000 – 25 000 m2 tuotanto- tai varastotilaa
  • Valmiin logistiikka-alueen pinta-ala on noin 35 ha
  • Kaikkiaan yli 160 000 kerrosneliötä ja 128 hehtaaria maa-aluetta (käyttöönotto vaiheittain)
Kujala asemakaavoitus

Kujala: esirakentamaton, esirakennettu sekä asemakaavoitus valmisteilla

Kujala asemakaava

Kujala asemakaava

Kujala kaavat - tonttien ja alueiden pinta-alat

Kujala kaavat – tonttien ja alueiden pinta-alat

Ruuhkaton saavutettavuus

Synergiaedut

Suuria tontteja

Pohjavesivarannot

Kujala

KYSY LISÄTIETOJA

TOMI TURA

Johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura@ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

4 HYVÄÄ SYYTÄ SIJOITTUA LAHDEN SEUDULLE

1_ylivoimainen_sijainti

2_tehokas_ymparisto

Vahvat verkostot

4_kasvava_kehittyva

Show Buttons
Hide Buttons