About

< TAKAISIN YRITYSALUEET -SIVULLE

KEHITTYVÄ TYÖPAIKKA-ALUE, ERINOMAISET YHTEYDET

Radanvarsi on täydellinen alue sekä kotimaisille että kansainvälisille toimijoille. Alueella sijaitseva Lahden matkakeskus – rautatieasema ja kaukoliikenteen bussiterminaali – takaa nopeat ja sujuvat yhteydet erityisesti pääkaupunkiseudulle, Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä Pietariin.

Tunnelmallinen vanha Asko Oy:n tehdasmiljöö, korkeatasoiset toimistotilat ja erinomaiset liikenneyhteydet tarjoavat huomattavia kilpailuetuja niin pienille kuin suurille yrityksille. Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat BW Tower -toimistotalo sekä rakenteilla oleva robottiparkki. Runsaat pysäköintitilat ja katetut kulkureitit matkakeskukseen nostavat alueen houkuttelevuutta entisestään. Matkakeskuksen läheisyyteen, nykyisen rautatieaseman länsipuolelle on suunnitteilla uusi hotellikiinteistö, joka laajentaisi myös kansainvälisten asiakkaiden majoitusmahdollisuuksia.

 

ASKONALUE

Renor Oy:n omistaman Askonalueen entisiin teollisuustiloihin on muodostunut monipuolinen luovien ja tietointensiivisten alojen osaamiskeskittymä. Renor tarjoaa yrityksille monipuolisia toimitiloja, jossa on potentiaalia kasvaa. Liikenteellinen sijainti Lahden keskusta-alueella, rautatieaseman ja kehittyvän Matkakeskuksen vieressä sekä räätälöitävissä olevat omaleimaiset tilat tekevät Askonalueesta ainutlaatuisen.
Yritysten käytössä ovat hyvät ravintolapalvelut, neuvottelu- ja esittelytilat sekä pysäköintialueet. Alueen eri yrityksissä työskentelee päivittäin noin 1800 henkilöä.

  • Toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa 169 000 m2
  • Vuokrausaste 84%
  • Asiakkaita 250 kpl
  • Autopaikkoja 800 kpl
  • Tonttiala 31 ha
  • Käyttämätön rakennusoikeus 250 000 m2

ASKONALUE.FI

 

Lahden kaupungin sivuilla esitellään lisää kehittyvää Radanvarren aluetta ja sen kaavoituskohteita.

LUE LISÄÄ

matkakeskus_länsi
krokotiili

Vihreä krokotiili.

 

Sijainti Lahden keskiössä

Korkeatasoiset tilavaihtoehdot

Vieressä uusi matkakeskus

Hyvät yhteydet kaikkialle

liikeinfo

KYSY LISÄTIETOJA

TOMI TURA

Johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura@ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

4 HYVÄÄ SYYTÄ SIJOITTUA LAHDEN SEUDULLE

1_ylivoimainen_sijainti

2_tehokas_ymparisto

Vahvat verkostot

4_kasvava_kehittyva

Show Buttons
Hide Buttons