title
 

in English

HEI, UUSI OPISKELIJA!

Lahdessa sinä olet tähti! Olet tehnyt loistavan valinnan niin opintojesi kuin tulevaisuuden urasi kannalta. Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi valiojoukkoon tällä #LahtiSurvivalPack -selviytymispakkauksella. Lahden seudulla on perinteet yrittäjyydessä ja seudulla toimiikin noin 10 000 yritystä. Tässä #LahtiSurvivalPack -selviytymispakkauksen rakentamisessa on ollut mukanamme joukko seudun yrityksiä Team Lahti Region -hengessä.

Toivotamme menestystä opiskeluun & viihtyisää vapaa-aikaa Lahden seudulla!

MIKÄ IHMEEN LAHTI SURVIVAL PACK?

Lahti Survival Pack-selviytymispakkauksen tavoitteena on toivottaa sinut, hyvä opiskelija, tervetulleeksi Lahteen ja tehdä tutuksi Lahden seudun vahvuuksia yritys- ja opiskelupaikkakuntana.

Pakettiin on koottu hyödyllistä ja houkuttavaa sisältöä, paikallisten yritysten omia tuotteita tai paikallisten yritysten allekirjoittamia, sinulle hyödyllisiä tuotteita sekä esimerkiksi Lahden kartta kiinnostavista kohteista hauskasti kuvitettuna. Tällainen opiskelijan ”selviytymispakkaus” on ainutlaatuista Suomessa ja opiskelijana saat sen avulla käsin kosketeltavan tuntuman Lahden seutuun sekä paikalliseen yrityskenttään heti opintojesi alkumetreillä.

Tämän ainutlaatuisen Lahti Survival Pack- selviytymispakkauksen ovat toteuttaneet yhteistyössä Lahden seudun yritykset, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden seudun kehitys LADEC Oy, Lahden Yliopistokampus ja Lahden kaupunki, ja pakkaus jaetaan peräti tuhannelle Lahdessa syksyllä 2015 aloittavalle korkeakouluopiskelijalle.

LATAA KARTTA TÄSTÄ

LAHDEN SEUDUN LIIKENNE TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI LAHTEEN!

Lahden Seudun Liikenne lahjoittaa sinulle matkakortin ilman korttimaksua (edun arvo 3 €). Maksuttoman matkakortin voit noutaa Lahden pääkirjaston aulatilassa sijaitsevasta Lahti-Pisteestä, osoitteesta Kirkkokatu 31. Pyydä opintotoimistostasi todistus opinto-oikeudestasi, ja ota se mukaasi noutaessasi matkakorttia. Matkakortille ladataan 40 matkan opiskelijalippu, joka on voimassa 90 päivää (hinta 51,50 €). Opiskelijalippu on 20–25-vuotiaille opiskelijoille, ja se on voimassa Lahden kaupungin alueella. Lahdessa siirrytään uuteen Waltti lippu- ja maksujärjestelmään vuoden 2015 aikana. Olet oikeutettu saamaan myös uuden Waltti-kortin maksutta.

Hyppää Lahden Seudun Liikenteen kyytiin: www.lsl.fi

#LAHTISURVIVALPACK -KISA ALKAA NYT!

Osallistu #LahtiSurvivalPack -kisaan Instagramissa, Twitterissä tai LAMKin ja Yliopistokampuksen Facebookissa – ja sinulla on mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja! Julkaise kuva hästägillä #LahtiSurvivalPack: mikä on parasta paketissa, miten ja missä olet hyödyntänyt pakkauksen tuotteita, lahjakortteja tai itse pakkausta: Fazerin Alku-puuroa mökkilaiturilla, Ruislandian ruislastuja Moottoripyörämuseossa, tiskausta kaverin kanssa…

Parhaat, hauskimmat ja kekseliäimmät kuvat palkitaan! Katso osallistumisohjeet: www.lamk.fi/saannot

#LahtiSurvivalPack

LAHTI SURVIVAL PACK MAHDOLLISTAJAT

er

ess

euro

fazer

ferroplan

finnkino

Haganol

teatteri

lsl

moottoripyörämuseo

multiprint

oilon

pelicans

ramboll

ruislandia

seurahuone

stala

uponor

valma

TOIVOTAMME MENESTYSTÄ OPISKELUUN JA VIIHTYISÄÄ VAPAA-AIKAA LAHDEN SEUDULLA!

lamk

yliopistokampus

lbr

lahti

lamko

Show Buttons
Hide Buttons