title
 

VAPAATA TOIMITILAA

Oletko etsimässä vapaata toimitilaa tai tonttia? Toimitilahakemistossa voit tutustua Lahden seudun monipuoliseen yritystila- ja tonttitarjontaan.

Tiedepuisto - Lahti Business Region

Tästä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n ylläpitämästä Lahden seudun toimitilahakemistosta voit hakea yrityksellesi sopivia toimitiloja tai yritystontteja Lahden seudulta: Asikkalasta, Hartolasta, Hollolasta, Iitistä, Lahdesta, Orimattilasta ja Padasjoelta. – Tai ilmoittaa myytäviä tai vuokrattavissa olevia kohteita maksutta.

 

Tarjoamme Lahteen, Asikkalaan, Hartolaan, Hollolaan, Iittiin, Orimattilaan ja Padasjoelle sijoittumisesta kiinnostuneille yrityksille All Inclusive -sijoittujan palvelun. Se on maksutonta eikä sido mihinkään. Yhteystiedot alla – ota yhteyttä!

“Saksalainen omistajamme edellytti selkeitä ja numeerisia perusteluja yrityksemme sijoittumispaikkaa koskevan päätöksenteon tueksi. Ladecin Marian Vainiomäeltä sain kaikki tarvittavat tiedot Lahden alueelta. Kokonaisarviomme perusteella  Lahden seutu ja Hollola olivat selkeästi paras vaihtoehto meille.

Marian oli apunani myös vapaiden toimitilojen kartoittamisessa. Hänen ansiostaan omaa aikaani säästyi yritystoiminnan käynnistämiseen.”

Marko Mölsä | Toimitusjohtaja | Layher Oy | Kukonkoivu, Hollola

TUTUSTU TOIMITILAHAKEMISTOON

Haluatko kuulla lisää toimitiloista Lahden seudulla? Me autamme mielellämme.

Sari Kesäniemi

asiakkuuspäällikkö
puh +358 50 383 8328
sari.kesaniemi(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Tomi Tura

johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Marian Vainiomäki

asiakkuuspäällikkö
puh +358 40 505 7775
marian.vainiomaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Show Buttons
Hide Buttons