#LahtiBusinessRegion

Toimitilat

tilaa uusille yrityksille

Oletteko laajen­tamassa yrityksenne toimintaa tai etsimässä toimivampia ja tehok­kaampia tiloja yrityk­sellenne? Tutustu Lahden seudun tarjontaan.

Toimi­tilojen vuokrat sekä ja hankin­tahinnat ovat Lahden seudulla huomat­tavasti edullisemmat kuin pääkaupun­ki­seudulla sekä muualla eteläisessä Suomessa. 

Ilmakuva Lahden keskustasta Vesijärvenkadun pituussuuntaisesti etelästä päin katsottuna kohti pohjoista. Vesijärvi näkyy vasemmalla taka-alalla ja vesitorni oikealla kaukana taka-alalla puide

Tilat yrityksenne tarpeisiin


Lahden seudun toimi­ti­la­ha­ke­mistosta voi hakea yrityk­sellesi sopivia toimitiloja tai yritys­tontteja Lahden seudulta Asikkalasta, Hartolasta, Hollolasta, Iitistä, Lahdesta, Orimat­tilasta ja Padasjoelta.

Toimi­ti­la­ha­ke­mistosta löydät yritys­toi­mintaan tarkoitetut vapaat liike- ja toimis­totilat, varasto- ja teolli­suustilat sekä kaupalliseen ja teolli­suus­toi­mintaan tarkoitetut tontit. Toimi­ti­la­ha­ke­mistossa voi myös ilmoittaa ilmaiseksi Lahden seudulla myytäviä tai vuokrat­tavissa olevia kohteita. 

Yhteisölliset tilat ja toimis­to­keskittymät

Lahden seudulla on  useita moderneja ja monimuotoisia  toimis­to­kes­kittymiä sekä yhteisöllisiä työtiloja, jotka tarjoavat tiloja pysyvään käyttöön ja tilapäiseen käyttöön. 

Toimis­to­raktaisut soveltuvat  esimerkiksi Lahden seudulla työmatkalla liikkuville, päivätoimistoa etsivälle yrittäjälle tai väliakaista työ- ja kokoustilaa kaipaavalle freelancerille.

Tarjontaa on isoista toimi­ti­la­rat­kaisuista postilokero- ja käyntio­soi­te­pal­veluihin.

Kuva Askonalueen yhteiskäyttötiloista isosta aulasta. Vasemmalla kahvilan pöytiä ja keskellä aulaa koristepuita.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Iloinen naurava nainen raidallisessa paidassa. Kasvokuva.
Kati Tuominen

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 471 8233
kati.tuominen@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close