MENESTYSTARINOITA LAHDEN SEUDULTA!

Lahden seutu tarjoaa yrityksille ihanteellisen toimintaympäristön hyvin yhteyksien varrella. Tutustu tarinoihin ja kuuntele mitä sanottavaa yrityksillä on Lahden seudusta toimintaympäristönä.


KIERTOTALOUS & YMPÄRISTÖ

Lahden seudulla on merkittävä ympäristöosaamisen ja -liiketoiminnan keskittymä. Kierrätykseen sekä veden ja maaperän puhdistamiseen liittyvä asiantuntemus on kansainvälisesti tunnettua. Korkeatasoiset oppilaitokset, tutkimusympäristöt ja alan yritykset ovat alan kehittämisen keskiössä.


SIJOITTUMINEN

Uudet yritykset ovat tervetulleita. Vahvat paikalliset yritysverkostot kannustavat menestymään ja uudistumaan. Yritysten ja julkisen sektorin avoimeen ja aktiiviseen yhteistyöhön on helppo tulla mukaan.


LAHDEN SEUTU KASVAA JA UUDISTUU

Lahden seutu on voimakkaasti uudistuva yli 200 000 asukkaan kasvukeskus.
Se tarjoaa ihanteellisen sijainnin yrityksille; 2 tunnin säteellä yli puolet suomalaisista ja 3 tunnin säteellä 10 miljoonaa ihmistä.


WELLTECH

Meitä inspiroi urheilukaupungin syke ja upea luonto. Sportti kuuluu meidän elämään ja teemme siitä bisnestä tositarkoituksella. Lahden seudulta löytyy useita menestystarinoita, ja mukaan mahtuu uusia. Täällä on helppo kehittää tulevaisuuden liikkumiseen, hyvinvointiin ja terveysteknologiaan liittyvistä ideoista kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa.


Muotoilu

Lahden seutu on teollisen muotoilun suunnannäyttäjä. Tuotekehitysammattilaisten, muotoilijoiden ja muotoilun opiskelijoiden ja käyttäjien välinen yhteistyö on synnyttänyt lukemattomia menestystarinoita. Muotoilulla luodaan Lahden seudulle uutta bisnestä, entistä toimivampia julkisia palveluita ja viihtyisiä ympäristöjä olla ja elää – työpaikkoja ja hyvinvointia.


KANSAINVÄLISYYS

Bisnes kansainvälistyy. Eikä ole väliä ollaanko Losis vai Lahes – duunia voi tehdä missä vaan, ja Lahesta pääsee 51 minuutissa kentälle, 60 minuutissa satamiin ja 48 minuutissa Helsinkiin. Lahden seudulla on monia kansainvälisiä tunnettuja menestystarinoita, uusia syntyy ja uusille on tilaa.


Yhteisöllisyys

Bisnes on muutoksessa. Yksin ei pääse pitkälle. Tarvitsemme verkostoja. Lahdessa yhteisöllisyys toimii ja kannustamme toisiamme menestykseen. Jos haluat olla tässä mukana, tule Lahteen. Täällä on tilaa uusille yrityksille ja rohkeille ideoille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme sijoittuvalle yritykselle.

Sari Kesäniemi

asiakkuuspäällikkö
puh +358 50 383 8328
sari.kesaniemi(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Tomi Tura

johtaja
puh +358 50 323 1050
tomi.tura(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Marian Vainiomäki

asiakkuuspäällikkö
puh +358 40 505 7775
marian.vainiomaki(at)ladec.fi

OTA YHTEYTTÄ

Show Buttons
Hide Buttons