"Sopiva kombinaatio Helsingin läheisyyttä ja osaajien saatavuutta"

10.01.2017

Vuonna 1998 perustetun Moveren toiminta on kasvanut ja kehittynyt vuosi vuodelta. Tällä hetkellä se on johtavassa asemassa maatalouslogistiikassa sekä yksi suurimmista toimijoista rakennusaine- ja metsäteollisuuden logistiikassa.

Movere on toiminut perustamisesta, vuodesta 1998 alkaen, Lahdessa. Yrityksen päätoimialoja ovat maatalous, rakennusaineteollisuus, kauppa sekä metsä- ja kemianteollisuus. Moveren logistiikkakeskukset sijaitsevat Turussa, Hyvinkäällä ja Lahdessa. Viimeksi mainitussa lämmintä varastotilaa on peräti 23 000 neliömetriä.

-  Lahden keskeinen sijainti Etelä-Suomessa on toimintamme kannalta ehdoton plussa. Täältä on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle, loistavat tilat varastointiin sekä paljon osaavaa ja hyvin koulutettua työvoimaa, Huovila toteaa.

Logistiikkayritys Moveren toimitusjohtaja Jussi-Pekka Huovilan mukaan Lahdesta käsin on näppärä toimia kaikkialle Suomessa.

Innovatiivisia kuljetusratkaisuja

Moveren toimialueena on koko Suomi. Jussi-Pekka Huovilan mukaan yrityksen palveluksessa on noin 90 henkilöä. Välillisesti yritys työllistää noin 500 sopimusautoilijaa ja heidän autonkuljettajaansa.

-  Käymme päivittäin yli tuhannen asiakkaan luona joko tuomassa tai noutamassa lähetyksiä. Operoimme yli 3,5 miljoonaa tonnia vuodessa, mikä tarkoittaa lähes 90 000 täysperävaunullista, Huovila kertoo.

Lahden Ahjokadulla sijaitsevassa pääkonttorissa työskentelevän Huovilan mukaan Moveren tulevaisuus näyttää valoisalta. Yritys haluaa olla sloganinsa mukaisesti alan suunnannäyttäjä ja uskoo, että innovatiiviset logistiikka-alan ratkaisut kattavat pian koko teollisuuden ja siihen liittyvät kuljetustarpeet.

-  Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut saada asiakkaiksi ja pitkäaikaisiksi kumppaneiksi yrityksiä toimialoilta, joilla on toisiaan täydentäviä tavaravirtoja. Työ on kantanut hedelmää, sillä Moveren maine ja jalansija kuljetusalan markkinoilla on ilahduttavan vahva.

Teksti: Taru Schroderus | Kuvat: Petri Koivisto

Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa: www.movere.fi

Tutustu Lahti All Inclusive -sijoittumispalveluun! Valjastamme yrityksellenne asiantuntijatiimin, joka vastaa käytännön asioiden sujumisesta. Palvelu on ilmaista eikä sido yritystänne mihinkään.www.lahtibusinessregion.fi/all-inclusive

Show Buttons
Hide Buttons