Lahti Survival Pack tuli taas - tänä vuonna Pack on Sack!

24.11.2016

Opiskelijat tutustuvat Lahti Survival Sackiin NiemiCampuksella

#lahtisurvivalpack on tänä vuonna Lahti Survival Sack! Imatralta Lahteen muuttanut Juho Maurinen ja Turusta Lahteen siirtynyt Otto Raila ovat Lahti Survival Sack -pyykkisäkin sisällön kimpussa. Katso video ja tutustu kassin sisältöön opiskelijoiden kanssa. Kiitokset lahtelaisille yrityksille ja muille toimijoille: http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2300529

Viime syksynä ensimmäistä kertaa uusille korkeakouluopiskelijoille jaettu Lahti Survival Pack – opiskelijan selviytymispaketti saavutti huikean suosion sekä medianäkyvyyden – aina BBC:tä myöten!
Reilu puolet Lahdessa korkeakouluopintonsa aloittavista nuorista muuttaa Lahteen toiselta paikkakunnalta. Niin heille kuin Lahdesta kotoisinkin oleville opiskelijoille alueen yritykset ja brändit ovat vielä suhteellisen tuntemattomia.

– Siksi haluamme tehdä ”vastaiskun” ja antaa opiskelijoille mukavan ja rennon tervehdyksen Lahden seudun elinkeinoelämältä. Tämän vuoden Lahti Survival Pack on yllättävän erilainen viime vuoteen verrattuna. Se on uudistettu niin sisällöltään kuin ulkomuodoltaankin, sanoo Tarja Pellinen LADECista.

Selviytymispakkaus on rakennettu jälleen yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADECin, Lahden ammattikorkeakoulun, Lahden Yliopistokampuksen, Lahden kaupungin ja Lahti Regionin – ja ennen kaikkea paikallisten yritysten kanssa.

– Tavoitteena on, että Survival Packin sisällössä ja itse pakkauksessa yhdistyvät hauskuus ja hyöty – ja saamme sitä kautta myönteisen viestin Lahden seudusta. Opiskelijoilla on erinomaisen monipuoliset mahdollisuudet viettää aikaansa opintojen ulkopuolella. Liikunta ja vapaa-aika nousevat tämän vuoden paketissa erityisesti esiin, sanoo Kirsti Simola Lahti Regionista.

Opiskelijat ovat tärkeitä tulevaisuuden tekijöitä Lahdelle ja koko seudulle. Tulevaisuudessa kilpailu osaajista kiristyy ja alueen kehittymisen näkökulmasta on kriittisen tärkeää, että saamme osaavaa työvoimaa ja että seutu on kiinnostava ja innostava vaihtoehto, kun opiskelijat tekevät valintoja sen suhteen, mihin sijoittuvat opintojen päätyttyä.

– Lahdessa valmistuu vuosittain sadoittain innokkaita ja nälkäisiä työelämään valmiita tekijöitä, joilla on tuorein tieto omalta alaltaan. He ovat yrityksille voimavara ja tuovat uutta näkökulmaa. Haluamme Survival Packilla toivottaa korkeakouluopiskelijat tervetulleeksi kaupunkiin ja saada heidät ymmärtämään, miten arvokkaita he ovat valmistumisensa jälkeen alueen yrityksille, sanoo Mari Rosberg Lahden ammattikorkeakoulusta.

– Pakkaus on osa ”Lahti on korkeakoulukaupunki”-kampanjaa, jonka tarkoituksena on uusien opiskelijoiden lisäksi myös kertoa muillekin, miten laaja-alaista korkeakouluopetusta täällä toteutetaan ja miten teemme toimivaa sekä tuloksellista yhteistyötä alueella, toteaa Senja Jouttimäki Lahden Yliopistokampukselta.

Perjantaina 9.9. aamulla Lahti Survival Sackit odottivat uusia korkeakouluopiskelijoita NiemiCampuksella. Samaan aikaan ympäri kaupunkia eri korkeakouluyksiköissä jaettiin opiskelijan selviytymispakkauksia uusille korkeakouluopiskelijoille.Korkeakouluopiskelijoiden Lahti Survival Pack lahjoittajat ja sisältö:
· Yoga Rocks: pääsylippu seinäkiipeilyyn tai joogaan
· LAMK Sports: pääsylippu ryhmäliikuntatunnille
· Lahti Aqua: urheilujuomapullo
· Lahti Energia: taskulamppu
· Päijät-Hämeen jätehuolto: kierrätyskassi
· Hammaslääkäriasema Vihreä Omena: hammasharja ja -tahna
· Lahden Messut: pääsylippu Viihdy vapaalla –messuille
· FC Lahti: pääsylippu futismatsiin
· Lahden museot: vapaalippu neljään museoon
· Möysän Musaklubi: ilmaislippu
· Lahden Työn Paikka Oy: alennuskuponki kierrätyskeskus Patinaan ja työpanos pakkauksen kokoamiseen
· Mediatalo Esa: kuukauden ilmainen ESS-digilehti
· Osuuskauppa Hämeenmaa: tiskiharja
· Teerenpeli: heijastin ja alennuskuponki
· Päijät-Hämeen Osuuspankki: pyykkipussi
· Kirjapaino Markprint Oy: Lahden kartan painatus
· Stora Enso: kertakäyttömukit
· Lahti2017: YleX -talvikumi ja Atrian kisamakkaravoucher
· Sinuhe: näkkileipälastut
· Lahti Business Region, sijoittumismarkkinointi: sateenvarjo
· Frank-opiskelijapalveluiden alennusvihko
· Opiskelijakunta LAMKO: Lamkooma-lehti
· Lahti on korkeakoulukaupunki –haalarimerkki

Kartan ja pakkauksen ulkoasun on suunnitellut lahtelainen graafikko Jalo Toivio.

Lisätietoa:
Tarja Pellinen
Markkinointipäällikkö, LADEC
tarja.pellinen@ladec.fi p. 050 597 8800

Mari Rosberg
Viestintäpäällikkö, LAMK
mari.rosberg@lamk.fi p. 050 526 5825

Show Buttons
Hide Buttons