Leasing-alan ammattilaiset perustivat menestyvän yrityksen Lahteen

04.01.2017

”Henkseleitä paukuttamalla ei pitkälle pötkitä. Tuloksen tekemiseen vaaditaan malttia, nöyrää asennetta ja ahkeraa työntekoa. Myös yrityksen sijainnilla on merkitystä, Lahteen vuoden 2015 maaliskuussa perustetun Suomen Kalustoratkaisut Oy:n omistajiin lukeutuva Olli Saarinen toteaa.

Saarisen puheissa on vinha perä, sillä matalalla profiililla markkinoille tullut, kaluston rahoitus- ja hallinnointiratkaisuja tuottava yritys peräti viisinkertaisti liikevaihtonsa vuodessa. Yrityksen ensimmäisen vuoden liikevaihto oli 400 000 euroa. Vuoden 2016 tilinpäätöksessä liikevaihto on kivunnut jo 2,3 miljoonaa euroon.

- Perustimme yrityksen, jolle oli heti kysyntää. Kalustoratkaisuissa laaja-alaisesti asiakkaita palvelevalle leasing-yhtiölle oli markkinoilla selkeä tilaus, Saarinen kertoo


”Erinomaista palvelua”

Suomen Kalustoratkaisujen omistajiin kuuluu neljä kokenutta leasing-alan ammattilaista, kasvuyhtiöiden moniosaaja ja sijoittaja. Kuudesta omistajasta neljä työskentelee yrityksen palveluksessa.

- Yrityksemme kotipaikaksi valikoitui Lahti, koska täällä oli paljon potentiaalista asiakaskuntaa. Myös Ladecin rooli oli merkittävä. Saimme kehitysyhtiöstä erinomaista palvelua ja hyviä neuvoja yrityksemme perustamiseen liittyen. Kun toimitilat ja tilitoimistokin löytyivät kaupungista, koko paketti oli nopeasti kasassa, Saarinen myhäilee.
 


Yrityksen asiakkaisiin lukeutuu mm. Lahden kaupunki. Liikuntatoimen pyöräkuormaajat, ruohonleikkurit ja pientraktorit ovat Kalustoratkaisujen leasing-koneita.

Järeää kalustoa löytyy myös Kujalan kaatopaikalta, jossa murisee jättimainen pyöräkuormaaja. Sen leasingsopimus on biojätteen ja puhdistamolietteen käsittelypalveluita ympäristövastuullisesti tuottavan LABIOn hallussa.

- Lahdesta käsin on helppo markkinoida palvelujamme ympäri Suomea. Tulevaisuudessa tarkoituksemme on laajentaa toimintaamme myös muihin pohjoismaihin, Olli Saarinen valottaa.

Teksti: Taru Schroderus | Kuvat: Petri Koivisto

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tutustu Lahti All Inclusive -sijoittumispalveluun! Valjastamme yrityksellenne asiantuntijatiimin, joka vastaa käytännön asioiden sujumisesta. Palvelu on ilmaista eikä sido yritystänne mihinkään.www.lahtibusinessregion.fi/all-inclusive

Tutustu yritykseen: www.kalustoratkaisut.fi/

Show Buttons
Hide Buttons