Sito: Vireä ja eloisa kaupunki työllistää

04.01.2017

"Lahden seudulla on positiivinen vire ja kaikki mahdollisuudet kasvuun"

Suomalainen insinööritoimisto Sito avasi maaliskuussa toimipisteen Lahden ydinkeskustaan. Aluejohtaja Jani Lepistön mukaan päätös oli viisas, sillä vireä ja eloisa kaupunki ympäristökuntineen on poikinut yritykselle jatkuvasti lisää töitä.

Sito on infran, liikenteen, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys. Valtakunnallisesti yli 500 työntekijää työllistävän Siton Aleksanterinkadun toimistossa tehdään mm. ympäristöteknistä konsultointia, mikä tarkoittaa mm. rakennusten purkusuunnittelua, materiaalien uusiokäyttöä ja pilaantuneen maaperän selvityksiä. Lahden yksikkö palvelee pääasiassa Lahden seudun ja Kaakkois-Suomen asiakaskuntaa julkisella ja yksityisellä sektorilla.

aluejohtaja Jani Lepistö

- Kun aloitimme, sanoin, että kolmen vuoden sisällä työllistämme 20 henkilöä. Nyt, seitsemän kuukautta toiminnan käynnistämisestä, meillä on jo kymmenen työntekijää. Näyttää siltä, että alun visio muuttuu todeksi jo lähitulevaisuudessa, aluejohtaja Jani Lepistö naurahtaa.

Siton Lahden toimiston osaamiseen kuuluvat myös geotekninen suunnittelu sekä infra- ja talorakennuttaminen. Yritys on ehtinyt jo jättää pysyvän käden jälkensä Lahteen, sillä se vastasi uuden matkakeskuksen suunnittelusta.

- Lahti on vireä ja kasvava kaupunki, jossa tapahtuu jatkuvasti. Rakentamisen saralla on käynnissä tai käynnistymässä paljon isoja ja laadukasta suunnittelua vaativia hankkeita. Siton kannalta Lahden seutu on hedelmällistä maaperää, jossa on kaikki mahdollisuudet kasvuun. Tässä positiivisessa vireessä on ilo olla mukana, Lepistö päättää.

Teksti: Taru Schroderus | Kuvat: Petri Koivisto

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tutustu Lahti All Inclusive -sijoittumispalveluun! Valjastamme yrityksellenne asiantuntijatiimin, joka vastaa käytännön asioiden sujumisesta. Palvelu on ilmaista eikä sido yritystänne mihinkään.www.lahtibusinessregion.fi/all-inclusive

Tutustu yritykseen: www.sito.fi/

Show Buttons
Hide Buttons