#LahtiBusinessRegion

Lahden portti

SIJOITU LAHDEN PORTTIIN 

Helsinki-Lahti-moottoritien eteläisen sisääntulo­liittymän molemmin puolin sijaitseva Lahden Portti on sijain­niltaan ylivoimainen kaupallinen keskittymä. Alueella sijaitseva Luhdan 11-kerroksinen pääkonttori-tehtaanmyymälä toimii Lahden eteläisenä maamerkkinä. Alueella toimii lukuisia yrityksiä, mm. Kärkkäinen, Bauhaus, Biltema, Vesijärven Auto, Gigantti, Motonet ja Puuilo.

Pääkaupun­kiseudun läheisyys ja Helsinki-Lahti-moottoritien liikennemäärät lisäävät Lahden Portin asiakas­po­ten­tiaalia merkittävästi.  Aluetta ja sen kulku­reittejä kehitetään jatkuvasti siten, että entistä suuremmat asiakasvirrat pystyvät liikkumaan alueella vaivatta. 
 

E75

moottoritien välittömässä läheisyydessä

Soveltuu

tilaa vaativalle erikois­ta­va­ra­kaupalle

32 ha

raken­nusoikeutta n. 70 000 kerrosneliötä, 8 tonttia

Valmis

asemakaava

Lahden Portti sijaitsee Suomen väestö- ja liike­toi­min­ta­kes­kuksiin nähden optimaa­lisella paikalla.

Lahti

Lahti on yli 120 000 asukkaan kaupunki ja yli 200 000 asukkaan talousalueen keskus. Paitsi, että Lahti on huippusi­jainnilla, se on tunnettu ympäristöosaami­sestaan ja on myös Suomen nuori yliopis­to­kaupunki. Lahti tunnetaan vahvana yritys­kau­punkina ja kansainvälisenä talviur­hei­lu­kes­kuksena mutta myös Salpausselän harjuista, vesistöistään ja tasokkaasta kulttuu­ri­tar­jonnasta.

Lahdesta on kotoisin monet kansainvälisestikin tunnetut yritysbrändit, kuten huone­ka­lu­val­mistaja Isku, vaatebrändeistä tunnettu Luhta, hitsaus­laitteita valmistava Kemppi, sprort­ti­tuot­teistaan tunnetut Gymstick sekä teollisuuden punnitus- ja annos­tus­so­vel­luksiin erikoistunut Lahti Precision.

 

Aerial view of the center of Lahti in summer, Vesijärvi in ​​the background.

At your company’s service – contact us!

Kati Tuominen

Head of Client Management
+358 50 471 8233
kati.tuominen@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Head of Client Management
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Business Development Manager
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADEC's Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Director | Business Region Development
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close