#LahtiBusinessRegion

Ojas­tenmäki

SIJOITU ojastenmäelle

Ojastenmäki Hollolan Hämeenkosken alueella on monipuolinen ja helposti muunneltava teolli­suusalue, joka on osoittanut toimi­vuutensa yritystensä sijain­ti­paikkana. Alue sijaitsee reilun 20 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta Lahti-Tampere-valtatien 12 varrella. Riihimäki ja Hämeenlinna sijaitsevat alle tunnin ja pääkaupun­kiseutu reilun tunnin ajomatkan päässä. 

Ojastenmäellä on valmis kaava, nopeasti käyttöönotettavat ja tilavat tontit. Pohve­siasiat on huomioitava.  Alueella toimii mm. Koskisen Betoni sekä liike-, tuotanto- ja vapaa-ajan tilojen raken­tamiseen erikoistunut Linna Steel ja ikkuna- ja ovival­mistaja Twinwood.

Lahti-Tampere-valtatien 12 varrella

Tonttikoko muokat­tavissa yrityksen tarpeiden mukaan

Raken­tamisen voi aloittaa heti

Maaperä on raken­ta­miselle suotuisaa, kantavaa sora-aluetta

Hollolan kunnassa on monipuolinen elinkei­no­rakenne, menestyviä yrityksiä ja useita eri sijoit­tu­mis­vaih­toehtoja yrityksille.

Hollola

Huippusijainti, luonnonläheinen asuinympäristö ja inves­toinnit yritysympäristöön ovat pitäneet Hollolan kasvu­vauhdissa.  Yli 23 000 asukkaan kasvava ja kehittyvä Hollola tunnetaan mm. Messilän hiihto­kes­kuksesta ja golfkentistä, mutta Hollola tarjoaa myös hienot järvimaisemat – Päijänteeseen kytkeytyvän Vesijärven sekä lukuisten kirkas­vetisten pienten järvien ansiosta. 

Hollolassa on useita taajama-alueita, joista Hollolaan liittynyt Hämeenkoski on yksi. Hämeenkoski tunnetaan nimensä mukaisesti  kuohuvista koskistaan sekä mm. Pella­vanloukun kulttuu­ri­mai­semasta. 

 

At your company’s service – contact us!

Kati Tuominen

Head of Client Management
+358 50 471 8233
kati.tuominen@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Head of Client Management
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Business Development Manager
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADEC's Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Director | Business Region Development
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close