#LahtiBusinessRegion

Ainola

SIJOITU AINOLAAN

Ainolan yritysalue Iitissä sijaitsee Lahti-Kouvola välisen valtatie 12 eteläpuolella, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Lahden eteläisen kehätien liittymästä. Alueella on kahdeksan raken­ta­mis­valmista yritys­tonttia, joissa kunnal­lis­tekniikka valmiina.

Yritysalue sijaitsee Iitin kuntakeskus Kausalan palveluiden läheisyydessä. Ainolan alueella ja sen läheisyydessä sijaitsee useita yrityksiä, kuten Söderholmin logistiikka, Kausalan katsastus, Halton sekä Dinair Clean Air Oy.

Raken­ta­mis­valmiita tontteja, joiden pinta-alat ovat 0,6 – 1,2 ha

Kunnal­lis­tekniikka valmiina

Mahdollisuus rakentaa nopea tieto­lii­ken­neyhteys valokaa­pelilla

KymiRing-mootto­ri­radalle noin 5 minuutin ajomatka

Pohjois-Euroopan johtava moottorirata, Iitissä sijaitseva KymiRing tarjoaa energisen business- sekä tuote­ke­hitysympäristön ja monia uusia mahdol­li­suuksia yrityksille! KymiRingin välittömään läheisyyteen, Tillolan alueelle, on tulevai­suudessa syntymässä uusia mahdol­li­suuksia yrityksille. 

Iitti

6700 asukkaan Iitti on viime vuosina tullut tunnetuksi mootto­riur­hei­luradan ja tapahtuma-areenan, KymiRingin, kotikuntana sekä vuonna 2020 avautuneesta Kimolan kanavasta ja Iitti Golfista. Kunta tunnetaan myös kauniista luonto­koh­teistaan, kuten jylhänkauniista Pyhäjärven Hiiden­saaressa sijait­sevasta Hiiden­vuoresta. Iitissä on aktiivista yritys­toimintaa ja sieltä on vahvaan kasvuun ja kansainväliseen kauppaan ponnistanut Halton Oy, joka on suurin työnantaja Iitissä. Muita kiinnostavia yrityksiä ovat paperi­teol­lisuuden yritys SharpCell, peräkärryjen ja trailerien valmistaja Kaupe ja puutavaran tukkuliike Finnprofile.

 

Aurinkoisen golfkentällä neljä miespelaajaa.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Iloinen naurava nainen raidallisessa paidassa. Kasvokuva.
Kati Tuominen

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 471 8233
kati.tuominen@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 383 8328
sari.kesäniemi@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close