#LahtiBusinessRegion

Hopeakallio

SIJOITU HOPEA­KALLIOON

Hopea­kallion yritysalue sijaitsee Hollolassa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Alue on Vt 12:n Lahden eteläisen kehätien Soramäen erita­so­liittymän vieressä, josta on helpot ja nopeat reitit pääkaupun­ki­seudulle, lentokentälle ja satamiin. Liikennemääristä sekä Salpa­kankaan kunta­keskuksen läheisyyden johdosta Hopeakallio soveltuu erinomaisesti kaupal­lisille palveluille, tilaa vaativalle erikois­ta­va­ra­kaupalle, kuten Outlet-myymälöille. Alueella sijaitsee liikenne- ja ravin­to­la­pal­veluita tarjoava Matkakeidas. 

Alueen tonteista osa on raken­nus­valmiita

Tontit ovat vuokrat­tavissa tai ostet­tavissa, niiden koko on neuvo­tel­tavissa

Lähellä teollisuuden,  varas­toinnin ja kaupallisten palveluiden alue Paassilta.

Reilun tunnin ajomatka Helsinkiin 

Kun etsit yrityk­sellesi valmista tilaa, Salpa­kankaan yrity­sa­lueella, Hollolan kunta­keskuksen läheisyydessä on vilkas yritys­keskittymä ja kiinnostavia toimitiloja. Voit löytää sopivan tilan esim. Toimi­ti­la­ha­kemiston kautta.

Hollola

Huippusijainti, luonnonläheinen asuinympäristö ja inves­toinnit asuin- ja yritysympäristöön ovat pitäneet Hollolan kasvu­vauhdissa.  Yli 23 000 asukkaan kasvava ja kehittyvä Hollola tunnetaan mm. Messilän alueesta - hiihto­kes­kuksesta, golfkentistä ja campin­ga­lueesta.Tämä vaihtelevien maastojen hiihtäjän paratiisi on myös järvimaisemien ja kunta. Vesijärvi on osa Päijänteen vesistöä ja  lukuisat kirkas¬vetiset järvet houkut­televat virkistäytymään.  

Hollolassa on runsaasti valmistavaa teollisuutta, kuten kylmälaite­val­mistajat Porkka Finland ja Suomen Kotikylmiö mutta myös muita kiinnostavia yrityksiä, kuten vanhoissa amerik­ka­laisissa koulu­busseissa gourmet hampu­rilaisia tarjoava BusBurger,  Kinnarin tilatoimi Oy, designkauppa ja huone­ka­luliike Fasetti sekä useita  huone­ka­lu­val­mistajia, kuten HT Collection.

 

Hopeakallion yritysalueesta ilmakuva

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 383 8328
sari.kesaniemi@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close