#LahtiBusinessRegion

Metsä-Aakala

SIJOITU METSÄ-AAKALAAN

Asikkalan Vesivehmaalle, Metsä-Aakalan yrity­sa­lueelle on raken­tumassa uusia mahdol­li­suuksia sijoit­tuville yrityksille.

Alue sijaitsee kehittyvän Lahti-Vesivehmaan lentokentän läheisyydessä, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Lahden pohjoispuolen kaupal­lisesta keskittymästä. 

Vt 12 välittömässä läheisyydessä sijaitsevan alueen tunnistaa Route 24 -ravin­tolasta. Route 24  on nostalgisena pidetyn Gulf-polttoai­neaseman lisäksi paljon muuta, kuten kahvio, amerik­ka­lais­henkinen ravintola, leipomo, savustamo ja autohuolto.

 

 

Lahti-Vesivehmaan lentokenttä

5 minuuttia

Lahti-Helsinki-mootto­ritielle

15 min

Lahden keskustaan 20 min

Alueen koko noin

7,8 ha

Valmis

asemakaava

 

 Lahti-Vesivehmaan lentokenttä Asikkalassa on alueen ilmailun keskus, jossa on käytännössä kaikki ilmai­lulajit edustettuina.

Asikkala

Reilun kahdek­san­tuhannen asukkaan Asikkala on tunnettu kauniista luontoympäristöstä, kuten Pulkki­lan­harjusta ja Vääksyn kanavasta ja sen puistoa­lueesta. Sijainti kahden suuren järven, Päijänteen ja Vesijärven välissä, on synnyttänyt alueelle mm. matkai­luyrittäjyyttä sekä valmistavaa teollisuutta, kuten maailman tunne­tuimman kalastusvälineval­mistajan, Rapalan ja Rapalan tytäryhtiö Martiinin sekä Finlandia Uistin Oy:n.

Muita kiinnostavia yrityksiä ovat myös kansainvälinen konserniin kuuluva ovival­mistaja Jeld-Wen, Viipu­rilaisen Kotileipomo, Kanavan Panimo ja mm. elintar­vi­ke­kul­je­tuksiin tarvittavia kylmäkoreja valmistava EL-Kori.

 

 

Pulkkilanharju ylhäältä kuvattuna; sillat ja tiet kauniissa auringonlaskussa. Tyyni järvenpinta.

Tutustu Metsä-Aakalan alueella toimivan Route 24 yritys­tarinaan. 

Route 24  sijaitsee Vt 24 välittömässä läheisyydessä matkalla Lahdesta Vääksyyn. Monipuolinen Route 24 palvelee paikallisten asukkaiden ja matkai­lijoiden lisäksi myös alueelle sijoittuvia yrityksiä.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 383 8328
sari.kesaniemi@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close