#LahtiBusinessRegion

Paassilta

SIJOITU PAASSILTAAN

Paassillan yritysalue sijaitsee Hollolassa noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta, Riihimäentien varressa Vt 12:n Lahden eteläisen kehätien Soramäen erita­so­liittymän läheisyydessä.

Alueelta on helpot ja nopeat reitit pääkaupun­ki­seudulle, lentokentälle ja satamiin. Hyvien yhteyksien ja sijainnin ansiosta Paassilta soveltuu erinomaisesti teollisuuden ja logistiikka-alan toimijoille. Asema­kaavassa esitetty tonttijako on ohjeellinen, joka on muokat­tavissa yritysten tarpeisiin.  

Alueella toimivat mm. valai­sin­val­mistaja Karlux, Protalli-tallio­sa­ke­kiinteistö sekä Hollolan pelas­tusasema.

Reilu tunti Helsinkiin, sujuvat yhteydet Tampereen ja Turun suuntaan

Alue ei sijaitse pohja­ve­sia­lueella

Osa tonteista on esira­ken­nettuja

Vieressä Hopea­kallion yritysalue ja kunta­keskuksen palvelut

Yritysystävällisessä Hollolassa yritys­tontteista on laaja tarjonta erityyppisiin tarpeisiin.
Tutustu myös Salpa­kankaan yrity­sa­lueeseen.

Hollola

Huippusijainti, luonnonläheinen asuinympäristö ja inves­toinnit yritysympäristöön ovat pitäneet Hollolan kasvu­vauhdissa.  Yli 23 000 asukkaan kasvava ja kehittyvä Hollola tunnetaan mm. Messilän hiihto­kes­kuksesta ja golfkentistä, keskiai­kaisesta kirkon­seudusta ja yksityis- ja yritys­ti­lai­suuksien käyttöä palve­levasta kauniista Pyhäniemen kartanosta (kuva). Hollola tarjoaa myös hienot retkei­ly­puitteet sekä järvimaisemat – Päijänteeseen kytkeytyvän Vesijärven sekä lukuisten kirkas­vetisten pienten järvien ansiosta. Salpa­kankaan kuntakeskus sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta.

Hollolassa on runsaasti valmistavaa teollisuutta, kuten kaivos- ja louhin­ta­koneiden valmis­tukseen erikoistunut Nepean Converyors, Paperi ja karton­ki­teol­lisuuden laitteita valmistava Bellmer Finland  ja Lojerin sairaalasänkyjen valmistus, mutta myös muita kiinnostavia yrityksiä, kuten useissa kansainvälisissä kilpailuissa voittanut Ainoa Winery -viinitila, uusi yhteisöllinen konepaja Takomo sekä  logis­tiik­ka­toi­mijoita, kuten Suomen Kaukokiito.

 

Pyhäniemen kartanonen keltainen päärakennus, etualalla vihreä nurmi ja puiston puita.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 383 8328
sari.kesaniemi@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close