#LahtiBusinessRegion

Kukonkoivu

SIJOITU KUKON­KOIVUUN

Kukonkoivun yritysalue sijaitsee reilun 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta, Hollolan kunta­keskuksen länsipuolella. Alue on Riihimäentien ja VT 12:n eli Lahden eteläisen kehätien läheisyydessä, mistä on nopeat reitit pääkaupun­ki­seudulle, lentokentälle ja satamiin. Salpa­kankaan kunta­keskuksen ja Hopea­kallion yrity­salueen palvelut lähellä.

Kukonkoivun alue on teollisuuden ja maalii­ken­ne­toi­mintojen vireä keskittymä, ja alueella toimii mm. logis­tiik­kay­rityksiä, kuten Speed ja Suomen Kaukokiito sekä betonie­le­mentteihin erikoistuneet Ruskon Betoni ja Pielisen Betoni sekä Raken­nusbetoni- ja Elementti.

Reilun tunnin ajomatka Helsinkiin

Lahden eteläisen kehätien liittymä vieressä

Tilavat tontit, raken­tamisen voi aloittaa heti

Alue ei sijaitse pohja­ve­sia­lueella

Vt12 eteläisen kehätien läheisyydessä sijaitseva Kukonkoivu tarjoaa sujuvat ja nopeat tielii­ken­neyhteydet sijoit­tuvalle yritykselle. 

Hollola

Huippusijainti, luonnonläheinen asuinympäristö ja inves­toinnit yritysympäristöön ovat pitäneet Hollolan kasvu­vauhdissa.  Yli 23 000 asukkaan kasvava ja kehittyvä Hollola tunnetaan mm. Messilän hiihto­kes­kuksesta ja golfkentistä. Hollola tarjoaa myös hienot vaellus- ja järvimaisemat – Päijänteeseen kytkeytyvän Vesijärven sekä lukuisten kirkas­vetisten pienten järvien ansiosta. Salpa­kankaan kunta­kes­kuksesta on noin 10 minuutin matka Lahden keskustaan.

Elinvoi­maisessa Hollolassa on aktiivinen yrityskenttä ja runsaasti valmistavaa teollisuutta, kuten käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-Eurodrive ja kuntoiluvälineitä valmistava Dinox, energia­te­hokkaita ratkaisuja kehittävä Calefa sekä palvelevia kulje­tusalan yrityksiä kuten HopLog ja Inter Kuljetus.

 

Messilän laskettelurinteet iltavalaistuksessa.
Uimaranta jolla ihmiset nauttivat lämpimästä auringosta.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Iloinen naurava nainen raidallisessa paidassa. Kasvokuva.
Kati Tuominen

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 471 8233
kati.tuominen@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close