#LahtiBusinessRegion

Kymenranta

SIJOITU KYMEN­RANTAAN

Kymenrannan yritysalue Iitissä sijaitsee Lahti-Kouvola välisen valtatie 12 pohjois­puolella, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Lahden eteläisen kehätien liittymästä. Yritysalue sijaitsee Iitin kuntakeskus Kausalan palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Alueen tontit sijaitsevat peltomaalle raken­tuvalla teollisuus- ja varas­to­ra­kennusten kortte­lia­lueella, jossa toimii tällä hetkellä mm. KS-Metalli ja muovi­mattoihin erikoistunut Atplast Oy sekä Tokmanni-tavaratalo.

Tasaisia, raken­ta­mis­valmiita tontteja,  pinta-alat ovat 0,4 – 0,9 ha

Kunnal­lis­tekniikka valmiina, kiinteistöt mahdollista liittää kaukolämpöverkkoon

Lahden eteläisen kehätin liittymään noin 30 min

KymiRing-mootto­ri­radalle vain 9 km

Iitti ja KymiRing - osa kasvavaa ja kehittyvää Lahden seutua. Tehokas sijainti, nopeat reitit satamiin ja kansainväliselle lentokentälle. KymiRingin välittömään läheisyyteen, Tillolan alueelle, on tulevai­suudessa syntymässä uusia mahdol­li­suuksia yrityksille.
 

Iitti

6700 asukkaan Iitti on viime vuosina tullut tunnetuksi mootto­riur­hei­luradan ja tapahtuma-areenan, KymiRingin, kotikuntana sekä vuonna 2020 avautuneesta Kimolan kanavasta. Kunta tunnetaan myös kauniista luonto­koh­teistaan, kuten jylhänkauniista Pyhäjärven Hiiden­saaressa sijait­sevasta Hiiden­vuoresta.

Iitissä on aktiivista yritys­toimintaa ja sieltä on vahvaan kasvuun ja kansainväliseen kauppaan ponnistanut Halton Oy, joka on suurin työnantaja Iitissä. Muita kiinnostavia yrityksiä ovat paperi­teol­lisuuden yritys SharpCell, peräkärryjen ja trailerien valmistaja Kaupe ja puutavaran tukkuliike Finnprofile.

 

Kymiring-moottoriurheiluradalla kaarteessa kaksi moottoripyörää.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 383 8328
sari.kesaniemi@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close