#LahtiBusinessRegion

Taulu

SIJOITU TAULUn 
alueelle

Taulun yritysalue sijaitsee Padasjoella hyvällä logis­tisella sijainnilla Lahti-Jyväskylä välisen valtatie 24:n välittömässä läheisyydessä, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta pohjoiseen.

Alueella on useita vapaita tontteja, joita on mahdollista yhdistellä ja lohkoa yritysten tarpeiden mukaan. Taulun yrity­sa­lueella toimii lukuisia kiinnostavia yrityksiä, kuten huone­kalualan yritykset Eimi-Kaluste ja Puulon sekä Rautanet, Padasjoen Metalli ja Padassähkö.

Valmis kunnal­lis­tekniikka ja kaukolämpö

Kallio­pohjaiset tontit Vt 24:n välittömässä läheisyydessä

Tonteille kulkee raskaan liikenteen kantava katuverkosto

Edulliset hinnat

Padasjoella toimii aktiivinen Padasjoen Kehitys Oy, joka tukee alkavia ja toimivia yrityksiä yhteistyössä muiden alueen kehittämis- ja koulu­tusor­ga­ni­saa­tioiden kanssa.  Tutustu Padasjoen kunnan esitteeseen.

Padasjoki

Päijänteen rannalla sijaitseva Padasjoki tunnetaan kauniista luonnostaan, Kelventeen kansal­lis­puistosta upeine hiekka­ran­toineen, Evon retkei­lyalueen reiteistä sekä kauniista satamasta, joka toimii mm. Päijännepur­jehduksen päätepisteenä.  Lähes 3000 asukkaan kunta monin­ker­taistaa asukas­lukunsa mökkikaudella.

Matkai­luyrittäjyyden lisäksi kunnassa on useita kiinnostavia yrityksiä, kuten design­huo­ne­ka­luistaan tunnetut Eimi-Kaluste ja Puulon, urhei­lu­ra­ken­tamiseen erikoistunut Jäämestarit, tilaus­konepaja Padasjoen Metalli sekä tofujuustoja valmistava Tofumoon ja käsityötarvikkeiden ja nimipyyhkeiden myymälä & verkkokauppa Nimipyyhe.

 

Padasjoen kunnalla on tonttimaata yritysten tarpeisiin myös muualla kuin kunta­keskuksen ja Taulun teolli­suusa­lueella! Kysy lisää!

 

Ilmakuva aurinkoisesta satamasta.
Ilmakuva Padasjoelta, jossa yrityksiä, asutusta ja Päijänne taustalla.
Kelventeen saaren hiekkaranta, mies seisoo nuotiopaikan äärellä, aurinko paistaa ja tyynessä Päijänteessä on kaksi venettä.

Valmiina palvelemaan yritystänne - Ota yhteyttä!

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 383 8328
sari.kesaniemi@ladec.fi

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi

LADECin Isto Vanhamäki.
Isto Vanhamäki

Johtaja
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi

close